Din lokale renholdspartner
meny
lukk Close
Wave Wave

Ta kontakt med oss i dag! Close

Jeg ønsker tilbud på
Rengjøring
Kantine
Vaktmester
Handyman
Jeg er jobbsøker
Send
Image

Vaktmester og Gartner

CRYSTAL FACILITY utfører vaktmestertjenester som for eksempel vedlikehold av
  • Veier
  • Fellesområder
  • Parkeringsarealer
  • Gangveier
 
Dette arbeidet kan være lurt å kombinere med andre av våre tjenester, som for eksempel gressklipping om sommeren.

VAKTMESTER

En vaktmester, også kalt byggdrifter eller driftsoperatør, drifter og vedlikeholder lokaler, inventar og utstyr i et bygg. Vaktmesteren tar seg av mindre reparasjoner, mens fagfolk tar seg av større problemer ved bygningene.
 
Vaktmesteren sørger for at tekniske installasjoner, som for eksempel heiser, brannvarsling, låsesystemer, varmeanlegg og andre maskinanlegg fungerer som de skal. Jobben som vaktmester/byggdrifter er i sterk endring. Sammenlignet med tidligere innebærer vaktmesterjobben i dag betydelig større innslag av elektronikk og kontrollfunksjoner, oppgaver som blant annet krever gode IKT-kunnskaper. Økt fokus på HMS, ENØK, klimautslipp og miljø er også med på endre arbeidet som vaktmester.
 
En vaktmester vil i noen tilfelle fungere som en arbeidsleder, med god kjennskap til fagfeltet.
 
Se våre referanser
Anchor

Snømåking

Glatte innkjørsler, is og snø kan være farlig på vinterstid, noe som gjør det enda viktigere med vedlikehold som snøbrøyting og strøing. Det er fort fare for både mennesker og biler om ikke dette er i orden. Har du ønske om en problemfri vinter, så har vi muligheten til å hjelpe dere med å holde gangstier og gårdstun snøfrie.
Be om tilbud
Anchor

Plenklipping

Ikke noe sier mer sommer enn en velfrisert gressplen! Men mange synes vedlikehold av plen kan være tidkrevende og brysomt i en hektisk hverdag. Vi kan tilpasse tjenestene våre, og er glade for å kunne hjelpe til med et grønnere og friskere plenområde!
 
Be om tilbud
Anchor

Enkelt vedlikehold

Noen ganger er en avtale med vaktmester litt for omfattende, men det er likevel behov for å få gjort kvalifisert vedlikeholdsarbeid.
 
Dette kan vi hjelpe med, ikke nøl med å ta kontakt.
Be om tilbud