Din lokale renholdspartner
meny
lukk Close
Wave Wave

Ta kontakt med oss i dag! Close

Jeg ønsker tilbud på
Rengjøring
Kantine
Vaktmester
Handyman
Jeg er jobbsøker
Send
Image

Renhold

Vi har lang erfaring innen renhold, og tilbyr en rekke renholdstjenester. Vår største virksomhet er renhold for kontorer, borettslag, syke- og pleiehjem, skoler, barnehager mm. Ta kontakt i dag og få et spesialtilpasset tilbud som ivaretar dine behov.

KONTORVASK

Hovedtyngden av våre oppdrag ligger innenfor det vi kaller ”Kontorrenhold”. Dette innebærer for eksempel rengjøring av gulv, tørking av bord og tømming av søppelkasser. Hvor ofte vi kommer kan være avhengig av type lokaler og årstid. Sammen blir vi enige om hva som passer hos deg. Godt renhold er selvsagt viktig for medarbeidernes trivsel og helse, samtidig som det kan redusere framtidige vedlikeholdskostnader betydelig både for inventar og bygning.

 
Se våre referanser
Anchor

DAGLIG RENHOLD


Vi utfører alle typer daglig renhold, skreddersydd etter den enkelte kundes behov. Vi tar ansvar for at våre kunder skal ha et godt miljø som tar vare på deres verdier.
 
Godt utført renhold vil bidra til lavere sykefravær og bedre trivsel, og forlenger levetiden til lokaler, møbler og inventar. Derfor sørger vi for at alle våre medarbeidere har god opplæring. Dette følger vi opp med jevnlige kvalitetskontroller.
 
Daglig renhold omfatter vanligvis oppgaver som:
  • Støvsuging og/eller vask av gulv
  • Støvtørking av flater
  • Tømming av søppelbøtter og bytte av innstikksposer
  • Renhold av sanitære installasjoner
  • Etterfylling av sanitærartikler
  • Fjerning av flekker
  • Støvtørking av bilder, vegglamper, golvlister, gelender, stoler m.m.
Be om tilbud
Anchor

Flytte / Ut-vask

Flytting krever nøye renhold, slik at boligen eller kontorene etterlates i perfekt stand. Vi har 100 % fornøyd-garanti på flyttevask, det betyr at du ikke betaler før du har godkjent renholdet. Denne garantien kan også brukes av de som overtar enheten.

 
Be om tilbud
Anchor

Trappevask

Vi utfører en skånsom vask av hele trappeområdet med miljøvennlige renholdsprodukter og mikrofibermopper, og vi fjerner også flekker på veggene. Støv på lister og i kroker fjernes grundig, og gelenderet i trappen gjøres rent og hygienisk. I perioder etter snøfall er det et større behov for vask, og det kan være behov for hyppigere besøk av våre renholdere.
 
Be om tilbud
Anchor

Barnehage / Skole

I en barnehage er inneklimaet spesielt viktig. Vi tilbyr skånsomt og grundig renhold med miljøvennlige midler. Våre medarbeidere har god forståelse for de spesielle renholdsbehov som gjelder i en barnehage.
 
Dere velger selv om renholdet skal utføres i eller etter arbeidstiden. Vi er meget fleksible og vil tilpasse oss behovene dere har.
 

Be om tilbud
Anchor

Hovedrenhold

Med jevne mellomrom vil det i enhver bedrift eller private hjem bli behov for hovedrenhold. Ikke fordi det daglige renholdet ikke er godt nok, men fordi det over tid alltid vil samle seg støv og skitt på steder man ikke ser eller rekker frem til.
 
Jevnlig hovedrengjøring vil forbedre innemiljøet og trivselen, og redusere risikoen for sykdom.

 
Be om tilbud
Anchor

Vinduspuss- og fasaderengjøring


Vi utfører vinduspuss og fasaderengjøring på alle typer bygg - med og uten løfteutstyr. Alle våre medarbeidere er sertifisert for bruk av løfteredskaper.
 
Be om tilbud
Anchor

Spesialisert gulvvedlikehold

Vi har spesiell kompetanse på gulvbehandling. For eksempel rens av teppegulv, oppskuring av vinyl og linoleum eller komplisert behandling av stein og marmorgulv som krever både spesielle kvalifikasjoner og riktig utstyr.

 
Be om tilbud
Anchor

Byggrengjøring


CRYSTAL FACILITY  utfører byggrengjøring for entreprenører og andre som har behov for denne spesielle rengjøringen.
 
Vi leverer Rent Bygg i henhold til RIFs RTB-håndbok med tilhørende beskrevne krav til målemetoder og måleomfang. Kravene er iht. NS INSTA 800

 
Be om tilbud
Anchor

Privat Husvask - Profesjonell Vaskehjelp

Trenger du hjelp med renholdet hjemme, så er vi der for deg. Vi utfører profesjonell vaskehjelp, flyttevask, husvask, hjemmerenhold, fasadevask, hagestell og annet.
 
I hverdagen går det gjerne i turbofart, det skal sjongleres mellom alle familiens aktiviteter, middagslaging, innkjøp og annet husarbeid. Det blir gjerne stress, og går ut over andre viktige ting. Ofte må egentid, tiden å slappe av og lade batteriene, vike.
 
Vi i CRYSTAL FACILITY  kan i hvert fall hjelpe deg med husarbeidet! Du får mer tid til kos med familien og slipper å krangle om alt som skulle vært gjort hjemme. Detkan være en god investering for hele familien.
 
En serviceavtale for hjemmet omfatter:
1. Støvtørking i alle rom.
2. Støvsuging av møbler, gulv og tepper.
3. Vask av kjøkken som bordflater og flekker på skapfronter, topp av komfyr m.m.
4. Rengjøring av bad og våtrom.
5. Vask av alle gulv.
6. Andre oppgaver etter avtale.
 
I tillegg utfører vi ekstra tjenester som sengetøyskift, vindusvask eller vask av hvitevarer etter avtale.
 
Med vår CRYSTAL FACILITY-garanti får du rengjøring med det beste utstyret, som igjen gir de beste resultatene. Vi bruker kun miljøvennlige rengjøringsprodukter av høy kvalitet. Alt av utstyr og midler inngår i prisen.
 
Be om tilbud
Anchor

MATTERENS OG SERVICE

Møkk stoppes lettes ved inngangen, våre matter forebygger enkelt at uønsket skitt og støv kommer inn i dine lokaler og kontorer.
 
Med vår matteavtale skifter vi jevnlig ut mattene og renser dem omhyggelig. Du kan velge utskiftning etter behov – ukentlig, hver 2. uke, hver måned eller hver 2. måned.
 
Vi har markedsledende priser og lang erfaring med matterens og service, og leverer et stort antall rene matter til bedrifter. Du kan bestille din gunstige avtale allerede i dag.
 
Velg mellom logomatter, bildematter eller standardmatter til butikker, bedrifter og private.

 
Be om tilbud
Anchor

Hygieneartikler 
I tillegg til våre øvrige tjenester kan CRYSTAL FACILITY levere toalettpapir, tørkepapir og håndsåpe. Vi kan også tilby dispensere etter behov, tilpasset det øvrige interiøret.

 
Be om tilbud
Anchor

Gardinrens


Vi renser gardiner til faste priser, som også inkluderer nedtaking, transport og oppheng.

 
Be om tilbud