Din lokale renholdspartner
meny
lukk Close
Wave Wave

Ta kontakt med oss i dag! Close

Jeg ønsker tilbud på
Rengjøring
Kantine
Vaktmester
Handyman
Jeg er jobbsøker
Send
Image

“Kunden har alltid rett”

VÅRE REFERANSER
 
Vi er veldig glade for alle de gode tilbakemeldingene vi får fra våre kunder. Men mange av de aller beste skussmålene vi får er når vi i det daglige ikke får bemerkninger, når alt går på skinner når kvaliteten er så god at det ikke er noe å utsette. Da er vi fornøyd og kunden fornøyd!

Noen av våre kunder

Nedenfor finner du noen av våre referanser og kunder vi jobber med. Ta gjerne kontakt dersom dere vurderer å benytte oss som rengjøringsbyrå.

Referanser

Vi er godt fornøyd med det Crystal Facility gjør hos oss, både med arbeidet og med den gode oppfølgingen av at alt er i orden.

Triangle
Tom E Bonsak
Daglig leder - Varia Construction AS
Person

Vi har vært fornøyd med renholdet her på instituttet fra Crystal Facility startet. Det som er et ekstra pluss at de kommer på månedlig sjekk. Dermed har vi også god kontakt med dem om det skulle være noe. Prisen er også lavere enn det vi betalte hos det forrige rengjøringsbyrået.

Triangle
Marit Ones
Langhus Fysioterapi
Person

Vi har vært kunde av CRYSTAL FACILITY i flere år nå. Firmaet fremstår som effektive og løsningsorienterte, og leverer en meget god renholdstjeneste for oss i Informasjonskontoret for farge og interiør.

Triangle
Kristian Owren
Adm. Direktør - IFI
Person

Vi har aldri hatt noe å utsette på Arbeidet til Crystal Facility. Jobben blir utført nøye og effektivt. Vi kan anbefale Crystal Facility videre.

Triangle
Roy Oettersen
Daglig leder - Saco Teknikk AS
Person

Crystal Facility har utført renholdet hos oss i lang tid, og vi anbefaler dem gjerne til andre. De gjør en ansvarsfull og grundig jobb


 
Triangle
Tone Johnsen
Ing. Hans Becker AS
Person

Som kunde hos Crystal Facility gjennom flere år kan vi gi dem våre aller beste anbefalinger. Renholdet de gjør hos oss blir godt og samvittighetsfullt utført.
 
Triangle
Trond
Dekkmann Skjetten AS
Person

Crystal Facility har hatt ansvaret for renhold hos oss i flere år, og vi er svært tilfredse med den jobben som gjøres. De leverer en meget god renholdstjeneste og enkel lunchordning for oss i Ludens.


 
Triangle
Kjerstin Tollefsrød
Daglig leder - Ludens
Person
Som kunde hos Crystal Facility gjennom flere år er jeg svært fornøyd med deres utførelse av renhold av våre lokaler.
Jeg kan gi Crystal Facility de beste anbefalinger.
Triangle
Jarle Skarstein
Operational Manager
Person
Vi har vært kunde av CRYSTAL FACILITY AS  i flere år nå. Firmaet fremstår som proaktive, løsningsorienterte og leverer en meget god renholdstjeneste for oss i Egil Eng &Co AS
Triangle
Bergljot S. Drogseth
Regnskapssjef/Account manager
Mokki as er utrolig fornøyd med service fra Crystal Facility AS  av vasking både på vår kontor
Og på vår sameie felles område
Anbefale hvilken som helst kontor butikk bedrift å benytte dem service
 
Triangle
Ohana Moshe
Daglig leder
Person
Vi er veldig godt fornøyd med jobben som Crystal Facility gjør på Kontorhuset, vi krever og de leverer. Kontorhuset er stedet for den kresne leietaker, det setter krav til vaktmester og renhold. 
 
Triangle
Hakon Lærum
Daglig leder
Person

Lurer du på noe?

Vi tar gjerne et uforpliktende møte hvis det er noe du vil vite mer om.
Ta kontakt med oss