meny
lukk Close
Wave Wave

Ta kontakt med oss i dag! Close

Jeg ønsker tilbud på
Rengjøring
Kantine
Vaktmester
Handyman
Jeg er jobbsøker
Send

Personvernerklæring

 

Behandlingsansvarlig

Daglig leder ved Crystal Facility AS, Kannan Kandasamy, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

 


Vi i Crystal Facility AS tar personvern på alvor

Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med å kontakte oss ved bruk av kontaktskjema. Informasjonen her brukes utelukkende til å respondere på henvendelse, såfremt ikke annet avtales i etterkant. Som bruker av nettstedet samtykker du til innhenting og behandling av data i form av cookies og nettkaplser med mindre annet er spesifisert

Vi innhenter disse opplysninge for tilby en så god tjeneste ovenfor våre kunder som mulig samt for å sende ut relevant informasjon.

Crystal Facility AS bruker ikke informasjonen til noe annent enn det som er oppgitt i denne teksten.

 


Hvilke personopplysninger behandles?

Vi lagrer navn, epost, tlfnr .Dette er nødvendig for å kunne opprette en dialog.
Denne nettsiden bruker et kontaktskjema - og samler inn data via dette.
Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produker eller tjenester.

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Crystal Facility AS kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Crystal Facilty AS.

Denne nettsiden henter inn personopplysninger du frivillig gir oss via skjemaer på nettsiden, og via nettkapsler og cookies som settes på nettsiden.

Her kan du lese mer om vår bruk av Cookies.

 


Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?

Opplysningene dine blir oppbevart i vår CRM- system og hvis vi ikke får ønske om annet blir de lagret i to år.
Ved en eventuell bestilling, blir nødvendige opplysninger også lagret i vårt regnskapsprogrm jfr regnskapsloven og lov om bokføring.

 


Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?

Du har rett til innsyn i personopplysningene Crystal Facility behandler om deg, og du har rett til å kreve at personopplysningene dine rettes eller suppleres. Du har også rett til å kreve at dine personopplysninger slettes. Ved slike forespørsler vil alle dine personopplysninger slettes, med mindre fortsatt oppbevaring av personopplysningene er påkrevd ved lov, eller tillatt som følge av Uteleirs berettigede interesser. Crystal Facility AS kan fortsette å oppbevare anonymisert informasjon, dvs. opplysninger som ikke kan knyttes til deg.

Ta kontakt med oss ved å benytte kontaktinformasjonen angitt under dersom du ønsker å utøve dine rett til å: motta informasjon om hvilke personopplysninger behandlingsansvarlig behandler om deg; endre, korrigere eller oppdatere personopplysningene dine; kreve at personopplysninger slettes; trekke tilbake ditt samtykke til innhenting, behandling og bruk, eller utlevering av dine personopplysninger til tredjepart; motta informasjon om din rett til dataportabilitet, dvs. din rett til å motta, gjenbruke eller overføre personopplysninger du har oppgitt til Crystal Facility AS.

Dersom du mener at Crystal Facility AS behandling av personopplysninger er i strid med personvernlovgivningen, har du rett til å klage til Datatilsynet.

 


Kontaktinformasjon.

For endring, sletting og innsyn etc, kontakt oss på :post@hjemmerenhold.no