Din lokale renholdspartner
meny
lukk Close
Wave Wave

Ta kontakt med oss i dag! Close

Jeg ønsker tilbud på
Rengjøring
Kantine
Vaktmester
Handyman
Jeg er jobbsøker
Send
Image

Om CRYSTAL FACILITY

CRYSTAL FACILITY AS ble etablert i 2011. Vi er en totalleverandør av Facility Services med hovedvekt på renhold og hygiene. Vi er en servicebedrift i god vekst, og har i dag 96 ansatte.
 
Siden starten er vi blitt en betydelig aktør i servicemarkedet, og betjener Oslo, Akershus, Drammen,Østfold,Vestfold og Ålesund med våre tjenester. Våre systemer og teknologiske løsninger gjør oss til en ledende bedrift i bransjen.
 
CRYSTAL FACILITY AS tilstreber seriøsitet og ryddighet i alle våre relasjoner. Vi er aktivt medlem i vår bransjeorganisasjon VIRKE.

Miljøfyrtårn

Crystal Facility AS har drevet internt miljøforbedringsarbeid ved å bytte til svanesertifiserte produkter som benyttes til daglig rengjøring. Vi har også en restriktiv bilbruk slik at utslippene blir minimale
Vi benytter tosidige papirutskrifter etter behov for å redusere papirforbruk, det er høy sorteringsordning av avfall osv.
 
Fra 2016 har vi formalisert vårt miljøarbeid i Norge gjennom å kvalifisere for Miljøfyrtårn-sertifisering
Vi driver et kontinuerlig arbeid for å redusere vår miljøbelastning ytterligere – vi søker stadig nye miljøsertifiserte produkter og prøver å redusere bilbruk til et minimum.
 
Vi stiller økte krav om miljøsertifisering og miljøvennlige produkter og tjenester overfor våre leverandører og vi leter kontinuerlig etter muligheter til å redusere avfallsmengder og ytterligere øke vår sorteringsordning på alle kontorer i samarbeid med huseie.
Ved å klikke her finner du Årlig klima- og miljørapport for 2017
Ved å klikke her finner du Årlig klima- og miljørapport for 2020

 

Administrasjonen

Kannan Kandasamy
Kannan Kandasamy
Dagligleder
Marianne Sønsteby Sollie
Marianne Sønsteby Sollie
Bedriftshelsetjeneste
Fred Antonsen
Fred Antonsen
Hms Ansvarlig og Verneombud

Avdeling Akershus

Ewelina Zakowicz
Ewelina Zakowicz
Avdelingsleder
Ben Slimane Mohamed
Ben Slimane Mohamed
Avdelingsleder

Avdeling Oslo

Ewelina Zakowicz
Ewelina Zakowicz
Avdelingsleder
Ben Slimane Mohamed
Ben Slimane Mohamed
Avdelingsleder

JOBBE HOS OSS?

Send oss en melding her, legg gjerne med CV og referanser. Vi kan ikke love at det er ledige stillinger til en hver tid, men vi er alltid på jakt etter flinke folk!
 
Ta kontakt med oss