Din lokale renholdspartner
meny
lukk Close
Wave Wave

Ta kontakt med oss i dag! Close

Jeg ønsker tilbud på
Rengjøring
Kantine
Vaktmester
Handyman
Jeg er jobbsøker
Send
Array ( [0] => http://www.crystalfacility.no/nyheter/vi-fortsetter-suksessen-til-crystal-facility-med-ny-avdeling-i-vestfold )
Image

Vi fortsetter suksessen til CRYSTAL FACILITY med ny avdeling i Vestfold

Publisert dato: 30.01.2018

Vi har gleden av å meddele at vi åpner ny avdeling i Vestfold mandag 29. Januar 2018 ledet av avdelingssjef Worya Saleh. Dermed blir vi enda mer tilgjengelig for våre eksisterende kunder i Vestfold. Det blir også enklere for alle som ønsker en alternativ leverandør av fasilitetstjenester.
 
Konkurranse skaper vekst: For alle som kjøper renholds- og facilitetstjenester betyr dette flere valg og økt produktivitet!
 
Vi er stolte over å skape antall nye arbeidsplasser, og ser ikke bort i fra at det vil skape enda flere arbeidsplasser i nær fremtid.
 

Det er sluttkvaliteten som teller


Crystal Facility er et moderne selskap i sterk vekst. Vår vekst er et resultat av vår visjon: Vi mener at det er sluttkvaliteten som teller. Våre kunder velger oss fordi de vet at de får et plettfritt resultat, en god samarbeidspartner og at vi ikke er fornøyd før kunden er fornøyd. Ved å samle fasilitetstjenester, gjennomføre grundige kvalitetskontroller, holde våre medarbeidere faglig oppdatert, sørger vi for at våre kunder er fornøyd år etter år.
 

Kontakt oss for en hyggelig renholdsprat

 
Du kan komme i kontakt med oss på tlf.: +47 22 16 50 00 eller e-post: kundeservice@crystalfacility.no
 
Del dette:
Twitter Facebook Google Linkedin
Forrige sak
Tilbake til nyheter
Neste sak