Din lokale renholdspartner
meny
lukk Close
Wave Wave

Ta kontakt med oss i dag! Close

Jeg ønsker tilbud på
Rengjøring
Kantine
Vaktmester
Handyman
Jeg er jobbsøker
Send
Array ( [0] => http://www.crystalfacility.no/nyheter/tips-til-mindre-sykefravaer )

Tips til mindre sykefravær

Publisert dato: 07.11.2016
Tips til mindre sykefravær i barnehagen.

Vi i Crystal Facility AS har satt i gang en kampanje som retter seg mot barnehager. Med ekstra fokus rundt det med renhold i barnehage har vi et mål om å minske sykefravær for både personalet, barna og for de foresatte.

Vi har sjekklister med ut til våre kunder som vi går gjennom hver dag. Det bidrar til økt fokus og sikrestiller renholdet vi gjør i de ulike bedriftene.
Vasking av dørhåndtak og lysbrytere er noen av punktene vi har med. Vi har i forbindelse med barnehage kampanjen også økt fokus på lukt problematikk som oftest kommer fra toalett og stellerom.

 
Tips for å minske sykefravær i barnehagen:
  • Stellerom er ekstremt utsatt for smitte, og da er det viktig å sørge for at man har løsninger som holder bakterienivået så lavt som mulig. Det finnes også gode løsninger som gjør stellerommet luktfritt. Vær også nøye med desinfisering av stellebord.
 
  • Ved mye sykdom er det ekstra viktig å være ekstra nøye, og desinfisere flater som dørhåndtak, trappestoppere/grind og leker oftere. Kjør gjerne lekene som tåler det i oppvaskmaskinen, og bruk engangskluter på bord og benkeplater. 
 
  • Rene doringer til de store barna. Barn holder seg fast i doen når de nettopp har lært seg å sitte på do. Derfor er seterens spesielt viktig i barnehager. 
 
  • Gode rutiner på bleieskift og håndtering av brukte bleier og stellerommet.
 
  • Hold toalettet så hygienisk og luktfritt som mulig ved å sørge for at det alltid er bleiebeholdere på toalettet. Ha gode rutiner. Følg med når barna har vært på do, sjekk etterpå at det er rent rundt toalett og at det trekkes ned for hver gang. (helst med dolokket igjen, for å minske spredning av bakterier i luften)
 
  • Tørk hendene etter håndvask med papir, og ikke bruk lufthåndtørkere. Papir fjerner de siste bakteriene, mens lufthåndtørkerne sprer bakteriene ut i rommet.
 

Ønsker du hjelp til økt fokus rundt daglig renhold i din barnehage?
Vi blir gjerne med på et personalmøte eller foreldremøte hvor vi kan dele kunnskap og erfaringer rundt daglig renhold og hva det kan bety for barnehagen.

BONUS: Mindre sykefravær blant personale, barn og foresatte = Økt trivsel.

Ta kontakt på epost kundeservice@crystalfacility.no for mer informasjon.
 
 
 
 
 
Del dette:
Twitter Facebook Google Linkedin
Forrige sak
Tilbake til nyheter
Neste sak