Din lokale renholdspartner
meny
lukk Close
Wave Wave

Ta kontakt med oss i dag! Close

Jeg ønsker tilbud på
Rengjøring
Kantine
Vaktmester
Handyman
Jeg er jobbsøker
Send
Array ( [0] => http://www.crystalfacility.no/nyheter/har-du-barn-i-barnehage )

Har du barn i barnehage?

Publisert dato: 07.11.2016
Har du barn i barnehage?
 
Vi i Crystal Facility AS har satt i gang en kampanje som retter seg mot barnehager. Med ekstra fokus rundt det med renhold i barnehage har vi et mål om å minske sykefravær for både personalet, barna og for de foresatte.

Vi ønsker å bidra til større fokus på daglig renhold i barnehager og håper selvfølgelig på interesse og engasjement fra dere.

Det kommer flere blogginnlegg om tema som omhandler barnehager fremover. Det er hyggelig om du liker, kommenterer og deler om du finner disse innleggene interessante.

Vi tror at kompetanse og fokus rundt daglig renhold i barnehager kan bidra til økt trivsel på arbeidsplassen til både store og små.I forkant av kampanjen har vi fått hjelp av SiriBerntsen.no til å holde salg-og markedsføringskurs for administrasjonen, selgerne og servicemedarbeiderne våre. Informasjon, tips og kunnskap er viktig både innad hos oss, men også ut til kundene våre. Vi har mange nasjonaliteter som jobber hos oss, det er derfor ekstra viktig at alle føler både eierskap og ikke minst forstår verdien og hvorfor vi ønsker fokus på kunnskap og kvalitet i det vi jobber med.Her er 8 tips til forebygging og spredning av smitt­somme sykdommer i barnehage:
  • Ha såpedispenser og papirhåndklær ved alle håndvasker. Bruk alltid varmt vann og såpe ved håndvask.
  • Vask alltid hendene godt etter toalettbesøk eller bleieskift.
  • Vask hendene når barna kommer inn fra lek og opphold ute.
  • Unngå å nyse og hoste på hverandre, vask hendene når barna har pusset nesen
  • Fellesleker av plast og tre bør vaskes regelmessig med rengjøringsmiddel og varmt vann, forslagsvis én gang per uke. Tøyleker kan vaskes i vaskemaskin
  • Ved stell av blødende sår og neseblødninger bør engangshansker brukes. Skrubbsår og andre småsår som ikke blør stelles på vanlig måte
  • Stell og vanlig bleieskift kan foregå uten hansker
  • Rengjøring ved søl av blod eller avføring på gjenstander, gulv osv, utføres med husholdningsklorin. Bruk vanlige rengjøringshansker.
 
Ønsker du hjelp til økt fokus rundt daglig renhold i din barnehage?
Vi blir gjerne med på et personalmøte eller foreldremøte hvor vi kan dele kunnskap og erfaringer rundt daglig renhold og hva det kan bety for barnehagen.
BONUS: Mindre sykefravær blant personale, barn og foresatte = Økt trivsel.

Ta kontakt på epost kundeservice@crystalfacility.no for mer informasjon.

Kilde: Folkehelseinstituttet
 
 
Del dette:
Twitter Facebook Google Linkedin
Forrige sak
Tilbake til nyheter
Neste sak