Din lokale renholdspartner
meny
lukk Close
Wave Wave

Ta kontakt med oss i dag! Close

Jeg ønsker tilbud på
Rengjøring
Kantine
Vaktmester
Handyman
Jeg er jobbsøker
Send
Array ( [0] => http://www.crystalfacility.no/nyheter/bli-med-bak-fasaden-hva-skjer-egentlig-i-en-facility-bedrift )
Play
Image

Bli med bak fasaden, hva skjer egentlig i en Facility bedrift? 

Publisert dato: 31.03.2017
Bli med bak fasaden, hva skjer egentlig i en Facility bedrift? 
Dette ville vår markedsansvarlige, Siri Berntsen finne ut av, og ble med  Driftsleder Ewelina en formiddag på jobb. Dagen ble dokumentert i alle våre kanaler. Vi hadde flere livesendinger på Facebook underveis, vi hadde også livesending på Instagram. Som du forstår ble formiddagen godt dokumentert og vist frem til våre følgere de ulike sosiale mediekanalene til Crystal Facility.

I møte med Crystal Facility AS og Driftsleder Ewelina får du et unikt innblikk i hverdagen hennes.
 Vi startet dagen med shopping hos Skovly Engros. 
Vi var innom mange kunder denne formiddagen. Vi var på Sjursøya og fikk oppleve hverdagen til de som jobber i havna på Oslo, vi fikk utsikt, vi fikk kaffe og mange trivelige samtaler med både kunder og ansatte. Vi var også innom Ryen og Aker brygge. En skikkelig effektiv, men helt vanlig formiddag for Ewelina.

Med oss hadde vi ulike forbruksvarer. Ewelina sin jobb var å sjekke at alt var i orden ute hos kunden og ikke minst sjekke at det gikk bra med servicemedarbeiderne som jobbet ute i de ulike bedriftene vi var innom.
Hos Thermo Control AS ble vi godt tatt i mot av vår servicemedarbeider Kasia, også de ansatte var hyggelige og lot oss ta bilder og video i lokalene deres.Vi har elektoniske skjemaer som brukes hver dag. Etter en grundig sjekk blir alt kontrollert og godkjent. Rapporten sendes også til kunden.
Det er den opplevde kvaliteten hos kunden vi lever av. Derfor tar vi aldri noe for gitt, men gjennomfører grundige kvalitetskontroller og har gode rutiner for tilbakemeldinger. Vi er ikke fornøyd før kundene våre er det, og vi strekker oss hele tiden etter å levere best mulig kvalitet. 
Det er sluttkvaliteten som teller.Vi fikk også tatt et hyggelig bilde av Ewelina og nyansatte Gosia. Det kommer mer om henne i neste bloggpost.Tusen takk til våre sporty og dyktige servicemedarbeidere som stilte opp for å bli både filmet og fotografert av Siri. 

Du kan se flere videoer fra dagen på vår Youtube kanal HER.Ønsker du en befaring i din bedrift?
Ta kontakt på epost kundeservice@crystalfacility.no for nærmere avtale.


 
Del dette:
Twitter Facebook Google Linkedin
Forrige sak
Tilbake til nyheter
Neste sak