Din lokale renholdspartner
meny
lukk Close
Wave Wave

Ta kontakt med oss i dag! Close

Jeg ønsker tilbud på
Rengjøring
Kantine
Vaktmester
Handyman
Jeg er jobbsøker
Send
Array ( [0] => http://www.crystalfacility.no/5-uhygieniske-uvaner-mange-av-oss-har-pa-jobb )
Image

5 uhygieniske uvaner mange av oss har på jobb

Publisert dato: 18.05.2018
Mange av oss har uvaner når det kommer til hygiene på jobb. De sjokkerende tallene øker smittefare, sykefravær og trivselen på jobb. Her er noen av de vanligste uvanene folk har på jobb:
 
Bruke telefonen på toalettet: I en undersøkelse av Huffington Post svarte halvparten av de undersøkte mellom 18 og 29 år at de bruker telefonen mens de sitter på do. Det var heller ikke uvanlig blant de eldre (42 % av de mellom 30 og 44 år og 24 % av de mellom 45 og 64 år innrømte at de brukte telefonen på toalettet).
 
La dolokket stå åpent mens du skyller ned: Aerosolene fra avføringen (bittesmå partikler fra avføringen) kan spre seg opp til 4,5 meter ut i rommet dersom du ikke lukker do-lokket. Les mer om hvorfor du bør lukke dolokket i denne artikkelen.
 
La vær å vaske hendene etter toalettbesøk:
Ifølge en britisk undersøkelse forteller 27 % av de undersøkte at de ikke tar seg tid til å vaske hendene ordentlig når de er på jobb.  
 
La skitten oppvask stå igjen i oppholdsrommet: Skitne tallerkener og glass kan både lukte vondt og tiltrekke insekter og bakterier. Tar du deg tid til å vaske etter deg, får du ikke bare hyggeligere omgivelser – du får rørt litt ekstra på deg i løpet av arbeidsdagen.
 
Spise ved pulten: Det kan føles ut som du får med ut av tiden på jobb ved å spise mens du jobber ved pulten, men det er både uhygienisk og du jobber bedre etter en ordentlig matpause.
 
Alt starter selvfølgelig med godt, regelmessig renhold. Spesielt viktig er det å sikre godt renhold på dørhåndtak, toaletter, kjøkkenområdet og andre typiske smitteområder.
 
Vi kommer gjerne på befaring for å undersøke renholdet på din arbeidsplass!
 

Ta kontakt i dag for en hyggelig renholdsprat!


Tlf.: +47 22 16 50 00
E-post: kundeservice@crystalfacility.no 
Del dette:
Twitter Facebook Google Linkedin
Forrige sak
Tilbake til nyheter
Neste sak